Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Trender

String® Pocket - Moderne klassikere i et kompakt format

En hylle for alle rom og enkeltpersoner! Bruken er uendelig og vi vil hevde at et Skandinavisk hjem skal inneholde minst en String® Pocket. Den store hyllen i mikroformat er designet av Nisse Strinning for String® Furniture.

Design

I 2005 lanserte Nisse Strinning String® Pocket som et siste bidrag til Strings designbibliotek. Like genialt som enkelt. Hyllen består av to gavler og tre hyller, noe som gjør mulighetene uendelige. Bruk solitær som en mindre hylle eller bygge ditt eget system basert på dine egne ønsker.

Med en høyde på 50 cm, bredde på 60 cm og dybde på 15 cm, tar hyllen akkurat nok plass til å passe i alle hjørner av hjemmet.

Med et bredt spekter av fargekombinasjoner på både gavler og hyller, passer String® Pocket inn i de fleste hjem. Velg mellom tre-, metall- eller glasshyller. La oss snakke bruksområder!

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon