Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Trender

Høstens innredningstrender 2021

I høst ser vi duse fargepaletter med innslag av tre og naturmaterialer, men med enkelte farger som pigger opp. Lilla, rødt og mint finnes i glade innredningsdetaljer. Vi ser at hjemmekontoret får ta mer plass, ulike toner av grønt dominerer og en landlig flørt brer om seg. Se på utvalget vårt innen de ulike trendene!
Ferm Living
String Pocket
&Tradition

Som vi skrev i årets første trendrapport så er det fortsatt sobre, beige fargeskalaer med treslag som eik og valnøtt som dominerer. Treslaget mørkner litt før høsten og vi ser at det legges til mer dempende farger.

 

Teddy, chenille og sauekinn pryder mykt formede møbler. &Traditions sin klassiker Little Petra har fått en ny kompis Wulff og New Works sin sofaserie er en fulltreffer i høstens trend.

For øvrig kan vi se 4 tydelige trender i høst; la oss liste dem opp nedenfor.

 

@e_l_l_m_a_q
@mrsjessdaines
@sunnyside_house_padstow

1. Naturnær sommerhusromantikk

En hyllest til det naturlige i form av fargesammensetninger og materialer. Kanskje har det permanente rolige livet hatt en større påvirkning på innredningen. En etter en ser vi TV-kjendiser og influensere som velger vekk storbylivet og flytter ut av storbyene. Et fleksibelt liv, hvor vi nå har lov til å arbeide der vi er. Hvor det ikke er hensiktsmessig å modernisere interiøret, men snarere å forbedre det eksisterende og supplere stilfullt inventar.

2. Kontordrømmer i et hjemmekoselig miljø

La oss skape et hjemmekontor som er både ergonomisk og estetisk. Hjemmekontoret har eksploderet de siste årene og vi ser flere og flere designinnovasjoner i denne kategorien. Her har vi samlet favorittene våre.

ByOn
ByOn
HAY

3. Leken fargeinjeksjon

Rundt hjørnet åpner det seg en ny verden full av glede og håp. Design full av lekenhet og muntre farger. Som et frisk pust ser vi lilla, gule og neonfarger i den mørke høsten. Det lekes med former, hvor opp kan være ned og ned kan være opp. Tørr å skille deg ut og vær modig når du innreder.

4. Fokus på økologisk bæredyktighet

Flere og flere selskap har klimapåvirkning som en av sine kjernespørsmål og jober jobber mot å skape sine standarder og jobber hardere for en mer bæredyktig fremtid. Dette skaper mer kunnskap hos kunden som nå krever at leverandørene er transparente. Nærprodusert klimakompensert og langsiktig er ledeord for de fleste innredningsvirksomheter høsten 2021.

Klikk her for å lese om våre leverandører innen bærekraft. Leverandører som på ulike måter setter bærekraft i fokus.

Hvilken lyskilde bør jeg velge?
Kjøp stilen - Bokhyllen
Nyheter
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon