product
variable_125619Juicy Salif Sitruspresse, Aluminiumhttps://royaldesign.no/juicy-salif-sitruspresse?selectedPartNo=9394https://az666937.vo.msecnd.net/67/cc47718d-ce87-439c-bb8e-d530c5080f79OutOfStock669NOK/kjokkenet/kjokkenet/kjokkenredskap/kjokkenet/kjokkenredskap/sitruspresserAlessi<p>Juicy Salif sitruspresse, designet av Philippe Starck for Alessi. Juicy Salif sitruspresse er tilsynelatende ingen vanlig juicepresse. Den stilige rom-inspirerte designen ble tegnet av designeren Philippe Starck i 1988, på en pizzaserviett i Italia. Hvem vet hva han tenkte på da, men det inspirerte definitivt til et unikt verk. Juicepressen er i dag betraktet som et ekte designikon, med sitt dramatiserte formspråk blir den en heftig interiørdetalj på kjøkkenet.</p> <p>Formmessig oser juicepressens formpressede aluminiumskropp og ben av en 60-tallsinspirert romrakett. Den dråpeformede kroppen passer perfekt under appelsinhalvdelen, noe som gjør den optimal å presse med. Juicen renner ned langs sidene på den smale kroppen og konsentreres til slutt i den spisse enden rett ned i drikkeglasset.</p> <p>Press deg et friskt glass appelsinjuice på morgenen og nyt. Når du har brukt og rengjort pressen kan den plasseres på kjøkkenbenken og inspirere familie og gjester.</p> <strong>Vedlikehold:</strong><br /> <ul> <li>Skylles under rennende vann.</li> <li>Tørk den med en gang.</li> <li>Unngå oppvaskmaskin, oppvaskmiddel og andre rengjøringsmidler.</li> <li>Om den ikke brukes på en stund bør den første satsen av presset juice ikke drikkes, ettersom den tar smak av aluminiumet.</li> </ul>681

Juicy Salif Sitruspresse, Aluminium

Juicy Salif er ingen vanlig juicepresse med sin unike 60-tallsinspirerte romrakettform. Designet av Philippe Starck.
Les mer
669 kr
Forventet leveringstid: 4-6 uker Forventet leveringstid: 4-6 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Juicy Salif sitruspresse, designet av Philippe Starck for Alessi. Juicy Salif sitruspresse er tilsynelatende ingen vanlig juicepresse. Den stilige rom-inspirerte designen ble tegnet av designeren Philippe Starck i 1988, på en pizzaserviett i Italia. Hvem vet hva han tenkte på da, men det inspirerte definitivt til et unikt verk. Juicepressen er i dag betraktet som et ekte designikon, med sitt dramatiserte formspråk blir den en heftig interiørdetalj på kjøkkenet.

Formmessig oser juicepressens formpressede aluminiumskropp og ben av en 60-tallsinspirert romrakett. Den dråpeformede kroppen passer perfekt under appelsinhalvdelen, noe som gjør den optimal å presse med. Juicen renner ned langs sidene på den smale kroppen og konsentreres til slutt i den spisse enden rett ned i drikkeglasset.

Press deg et friskt glass appelsinjuice på morgenen og nyt. Når du har brukt og rengjort pressen kan den plasseres på kjøkkenbenken og inspirere familie og gjester.

Vedlikehold:
 • Skylles under rennende vann.
 • Tørk den med en gang.
 • Unngå oppvaskmaskin, oppvaskmiddel og andre rengjøringsmidler.
 • Om den ikke brukes på en stund bør den første satsen av presset juice ikke drikkes, ettersom den tar smak av aluminiumet.

Egenskaper

 • Produktnummer
  9394
 • Lev. produktnummer
  PSJS
 • Varemerke
 • Farge
  Aluminium
 • Materiale
  Aluminium
 • Rom
  Kjøkken
 • Tåler oppvaskmaskin
  Nei
 • Diameter
  140 mm
 • Høyde
  290 mm

Julegavetips- Opptil 50% rabatt!

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot