Hvis du skal dele opp store kjøttstykker som inneholder ben og brusk er denne kniven det beste valget for jobben! Kjøttøksen er den eneste kniven som er anbefalt å bruke for den type arbeid, samtidig som den passer til å hakke opp kjøtt til mindre grytebiter.
Kniven er produsert i Japan og består av CROMOVA 18 rustfritt stål, et veldig hardt og slitesterkt materiale med en utmerket skarphet som varer lenge. Skaftet er også laget av rustfritt stål, men har et hulrom som er fylt med sand for at kniven skal få rett balanse.
Kniven bør ikke vaskes i oppvaskmaskin. Det anbefales å vaske den hånd med varmt vann og vanlig oppvaskmiddel, for så å tørke den med et tørt kjøkkenhåndkle.
Her finner du våre mest populære produkter som vi løpende prismatcher for å kunne gi deg best mulig pris, ofte den laveste prisen på markedet. Disse produktene er alltid konkurransekraftig prissatt og har en god pris, uten den klassiske røde rabattmerkingen.