product
variable_126259Koholmen Parafinlampe, Grønnhttps://royaldesign.no/koholmen-parafinlampe-royk?selectedPartNo=190442https://az666937.vo.msecnd.net/67/a1cd22e0-b0d4-4783-a5b1-cfe5cbeb4bd7InStock901NOK/innredning/innredning/lysestaker-lyslykter/innredning/lysestaker-lyslykter/fotogen--oljelamperKarlskrona Lampfabrik<p>Koholmen parafinlampe fra Karlskrona Lampfabrik. Koholmen har alt man &oslash;nsker seg fra en moderne parafinlampe. Den elegant utformede og detaljrike messingen gir en elegant kontrast til det enkle og myke glasset. Koholmen har et oljehus i munnbl&aring;st glass, lysstyrken fra rundbrenneren tilsvarer omtrent lysstyrken fra seks stearinlys. Glasset er tilgjengelig i forskjellige farger, delen i messing er ogs&aring; tilgjengelig i en forniklet versjon.<br /><br />Lampen kan dateres s&aring; langt tilbake som til slutten av 1800-tallet, men fikk sitt store gjennomslag f&oslash;rst p&aring; 1950-tallet. Parafinlampen l&oslash;fter ikke bare stemningen i rommet, den blir ogs&aring; en dekorativ interi&oslash;rdetalj i hjemmet ditt. Et rom opplyst av parafinlamper, med den varme gl&oslash;den og de vakre skyggespillene bare en levende flamme kan gi, er noe helt spesielt.<br /><br /><strong>Bra &aring; vite:</strong><br /><strong>Materialer:</strong> Munnbl&aring;st glass / messing eller Munnbl&aring;st glass / forniklet messing.<br /><strong>Lyskilde: </strong>6 &quot;rundbrennere. Parafinolje er ikke inkludert.</p>901

Koholmen Parafinlampe, Grønn

This decorative lamp from Karlskrona Lampfabrik has a beautiful oil case in mouth-blown clear glass in a variety of colours to choose from which will surely add additional elegance to your home.
Les mer
901 kr
Velg farge
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Koholmen parafinlampe fra Karlskrona Lampfabrik. Koholmen har alt man ønsker seg fra en moderne parafinlampe. Den elegant utformede og detaljrike messingen gir en elegant kontrast til det enkle og myke glasset. Koholmen har et oljehus i munnblåst glass, lysstyrken fra rundbrenneren tilsvarer omtrent lysstyrken fra seks stearinlys. Glasset er tilgjengelig i forskjellige farger, delen i messing er også tilgjengelig i en forniklet versjon.

Lampen kan dateres så langt tilbake som til slutten av 1800-tallet, men fikk sitt store gjennomslag først på 1950-tallet. Parafinlampen løfter ikke bare stemningen i rommet, den blir også en dekorativ interiørdetalj i hjemmet ditt. Et rom opplyst av parafinlamper, med den varme gløden og de vakre skyggespillene bare en levende flamme kan gi, er noe helt spesielt.

Bra å vite:
Materialer: Munnblåst glass / messing eller Munnblåst glass / forniklet messing.
Lyskilde: 6 "rundbrennere. Parafinolje er ikke inkludert.

Egenskaper

 • Produktnummer
  190442
 • Lev. produktnummer
  N243G
 • Varemerke
 • Serie
 • Egnet til utendørs bruk
  Nei
 • Farge
  Grønn
 • Materiale
  Messing, Munnblåst glass
 • Diameter
  100 mm
 • Høyde
  240 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot