Kundeservice
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Julebutikken
Inspirasjon
Følg oss
30 dagers åpent kjøp
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*

Kundeservice

Velkommen til vår kundeservice! Her kan du selv finne svar på spørsmål om alt som har med RoyalDesign å gjøre. Du navigerer i kundeservice med hjelp av menyen til høyre. Uansett hva du lurer på så anbefaler vi deg å se igjennom de vanlige spørsmålene, der man som regel finner svaret man er ute efter.
Vanlige spørsmål
Betaling og faktura
Leveranser
Retur & Kreditering
Produkter og priser
Reklamasjon
Rabattkoder & Gavekort
Bedriftbestilling
Kontakt oss

Vil du heller ringe oss?

Åpningstider:

Hverdager 8-17

tlf: 21 96 61 05

Rabattkoder & Gavekort

Hvordan kjøper jeg et gavekort?

Du kjøper gavekort her på vår nettside. Gavekortet leveres digitalt via e-post eller sms. Gavekort kan kjøpes med et valgfritt beløp mellom 200-5000 kr og kan løses inn online. For kjøp av gavekort er kortbetaling den eneste godkjente betalingsmetoden. Åpent kjøp gjelder ikke ved kjøp av gavekort.

Hvordan bruker jeg gavekortet mitt?

Hvis du har et gavekort du vil bruke fyller du ut koden i kassen. Når du aktiverer gavekortet ditt blir beløpet trukket fra det totale beløpet på bestillingen din. Hvis verdien på gavekortet overstiger det totale beløpet på bestillingen lagres det gjenværende beløpet på gavekortet ditt. Observer at kortnummeret skal skrives uten mellomrom.

Under desember 2018 byttet vi leverandør av gavekort. Dette påvirker gavekort som ble kjøpt før da. Noen gavekort som ble kjøpt innen 18. des. 2018 kan ikke brukes online på hjemmesiden. Vennligst kontakt kundestøtte, så hjelper vi deg med en ny kode som er ladet med samme verdi som det gamle gavekortet ditt.

Hvor lenge er gavekortet mitt gyldig?

Alle gavekort som er kjøpt på vår hjemmeside har en gyldighet på 2 år. Datoen er trykt på gavekortet.

Kan jeg kombinere gavekortet med en rabattkode?

Du kan selvsagt kombinere en rabattkode med et gavekort, men du kan ikke kombinere en rabattkode med en annen rabattkode.

Gjelder rabattkoder på nedsatte priser?

Noen ganger går vi ut med tilbud i form av rabattkoder. Rabattkodene kan ikke kombineres og gjelder ikke varer som er satt ned i pris under en kampanje. Hvis du har brukt en rabattkode som ikke er utstedt til deg forbeholder vi oss retten til å nekte bruken, samt kontakte deg for å kansellere bestillingen eller debitere det rabatterte beløpet.

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

Trustpilot

Vi har score null av 5 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-17
Navn på selskapet: Royal Design Group AB
MVA-nummer: SE556573-242601
Porfyrvägen 2
382 92 Nybro

Følg oss

© 2023 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Nyheter Julebutikken Inspirasjon