Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
variable_127631Mineral B Element Lyonnaise Stekepanne, 32 cmhttps://royaldesign.no/mineral-b-element-lyonnaise-stekepanne-v127631?selectedPartNo=74963https://az666937.vo.msecnd.net/67/9e23b965-3d6a-479d-8d16-21ca06491194OutOfStock802NOK/kjokkenet/kjokkenet/gryter-panner/kjokkenet/gryter-panner/stekepannerDe Buyer<p>Mineral B Element Lyonnaise Stekepanne fra De Buyer. En stekepanne fra serien Mineral B Elements som består av produkter av karbonstål, et miljøvennlig høykvalitets materiale med lang levetid. I stedet for teflon- eller keramisk belegg har stekepannen en beskyttende overflate av bivoks, som muliggjør steking på høye temperaturer og steking i ovn på opp til 200°C. Stekepannen fungerer på alle varmekilder, inkludert induksjon. <br /><br /><strong>Vedlikehold Karbonstål</strong><br />Bruk aldri boosterfunksjonen med karbonstål. Koketoppens diameter bør motsvare stekepannens. Induksjon er en kraftig varmekilde, det er derfor viktig å varme opp karbonstålen gradvis, slik at bunnen ikke deformeres. Dette gjelder spesielt stekepanner som er større enn 26 cm i diameter. Tenk også på å gradvis senke varmen mot slutten.</p>802

Mineral B Element Lyonnaise Stekepanne, 32 cm

En stekepanne av det miljøvennlige materialet karbonstål fra De Buyer.
Mer info
802 kr
Forventet leveringstid: 4-6 uker Forventet leveringstid: 4-6 uker
Velg diameter
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
De Buyer Stekepanner Gryter & PannerKjøkkenet

De Buyer

Mineral B Element Lyonnaise Stekepanne, 32 cm

802 kr

Produktinformasjon

Mineral B Element Lyonnaise Stekepanne fra De Buyer. En stekepanne fra serien Mineral B Elements som består av produkter av karbonstål, et miljøvennlig høykvalitets materiale med lang levetid. I stedet for teflon- eller keramisk belegg har stekepannen en beskyttende overflate av bivoks, som muliggjør steking på høye temperaturer og steking i ovn på opp til 200°C. Stekepannen fungerer på alle varmekilder, inkludert induksjon.

Vedlikehold Karbonstål
Bruk aldri boosterfunksjonen med karbonstål. Koketoppens diameter bør motsvare stekepannens. Induksjon er en kraftig varmekilde, det er derfor viktig å varme opp karbonstålen gradvis, slik at bunnen ikke deformeres. Dette gjelder spesielt stekepanner som er større enn 26 cm i diameter. Tenk også på å gradvis senke varmen mot slutten.

Egenskaper

 • Produktnummer
  74963
 • Lev. produktnummer
  561032
 • Varemerke
  De Buyer
 • Serie
 • Farge
  Stål
 • Håndvask anbefales
  Ja
 • Ildfast
  Nei
 • Materiale
  Karbonstål
 • Rom
  Kjøkken
 • Tåler oppvaskmaskin
  Nei
 • Diameter
  320 mm
Document
Nedlastbar fil
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager 09-17
 • Fredag 1. mai, stengt

Varemerker

Vise alle (406)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt