product
variable_118875Molly Gulvteppe 70x200 cm, Foresthttps://royaldesign.no/molly-gulvteppe-forest?selectedPartNo=144132https://az666937.vo.msecnd.net/67/1d4b1d15-ccb0-441b-8448-f7ac4d5bbaa7OutOfStock1600NOK/tekstil-tepper/tekstil-tepper/tepper/tekstil-tepper/tepper/plasttepperPappelinaMolly i mønsteret Forest fra Pappelina, et praktisk teppe som kan brukes både innendørs og utendørs. Stripene på Molly går fra beige til sjøgrønn og gir litt ekstra liv til gulvet. Teppet kan vaskes i oppvaskmaskin, bør støvsuges regelmessig for best holdbarhet. Les pleieinstruksjonene for tips om hvordan du tar vare på teppet på beste måte. <br /> <p>Pappelinas tepper av plast består av 90% svensk plastfolie og 10% tysk varptråd vevd på vevestoler. Pappelina følger alle regler, forskrifter og krav til miljø og helse i Sverige og EU. Det finnes ingen miljøfarlige tungmetaller eller helsefarlige mykgjørende midler i teppene ettersom de er laget av plastråstoff. Pappelinas tepper er vevd av svensk PVC-plastfolie i Gislaved Folie AB, som er miljø- og kvalitetssertifisert.</p>1600

Molly Gulvteppe 70x200 cm, Forest

Et vakkert grønt gulvteppe av plast. Passer for både innendørs og utendørs bruk.
Les mer
1 600 kr
Velg variant
Forventet leveringstid: 3-4 uker Forventet leveringstid: 3-4 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Molly i mønsteret Forest fra Pappelina, et praktisk teppe som kan brukes både innendørs og utendørs. Stripene på Molly går fra beige til sjøgrønn og gir litt ekstra liv til gulvet. Teppet kan vaskes i oppvaskmaskin, bør støvsuges regelmessig for best holdbarhet. Les pleieinstruksjonene for tips om hvordan du tar vare på teppet på beste måte.

Pappelinas tepper av plast består av 90% svensk plastfolie og 10% tysk varptråd vevd på vevestoler. Pappelina følger alle regler, forskrifter og krav til miljø og helse i Sverige og EU. Det finnes ingen miljøfarlige tungmetaller eller helsefarlige mykgjørende midler i teppene ettersom de er laget av plastråstoff. Pappelinas tepper er vevd av svensk PVC-plastfolie i Gislaved Folie AB, som er miljø- og kvalitetssertifisert.

Egenskaper

 • Produktnummer
  144132
 • Lev. produktnummer
  MY1B720
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Grønn
 • Materialtext
  PVC-Plastic
 • Mønster
  Stripete
 • Bredde
  700 mm
 • Lengde
  1000 mm

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot