Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
variable_233088Stretch Stol, Natur Skinnhttps://royaldesign.no/stretch-stol-skinn?selectedPartNo=139729https://az666937.vo.msecnd.net/67/76b1f560-6677-4b43-b479-1aabedb00365OutOfStock6518NOK/mobler/mobler/stoler-krakker/mobler/stoler-krakker/stolerOX DenmarqStretch stol fra OX Denmarq kjennetegnes av sine materialvalg i skinn og stål, som både er rå og elegante sammen. Stolen har en god sittekomfort, med litt fleksibilitet i sete og rygg. Stolens stativ er laget av sort pulverlakkert stål. <br /><br />Det eksklusive skinnet er laget av 100% vegetabilsk anilinskinn. Få materialer eldes like vakkert som nettopp anilinskinn, ved å ta godt vare på det forlenger du stolens levetid med mange år. Det er ikke mye som skal til. Bruk skinnbalsam eller lærkrem 1-2 ganger i året, så skinnet smøres kontinuerlig, for å holde det mykt og smidig. Lyst ubehandlet skinn er mer følsomt for væsker, men på den andre side får de en naturlig patina med tiden, som mange ser på som sjarmerende og karakteristisk. Ettersom skinn er et naturlig materiale, forekommer det naturlige variasjoner. <br /><br />Les om materialer og vedlikehold <a href="http://oxdenmarq.com/materials-maintenance/">her</a>6518

Stretch Stol, Natur Skinn

Stretch stol fra OX Denmarq kjennetegnes av sine materialvalg i skinn og stål, som både er rå og elegante sammen.
Mer info
6 518 kr
Forventet leveringstid: 12-14 uker Forventet leveringstid: 12-14 uker
Velg farge
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
OX Denmarq Stoler Stoler & KrakkerMøbler

OX Denmarq

Stretch Stol, Natur Skinn

6 518 kr

Produktinformasjon

Stretch stol fra OX Denmarq kjennetegnes av sine materialvalg i skinn og stål, som både er rå og elegante sammen. Stolen har en god sittekomfort, med litt fleksibilitet i sete og rygg. Stolens stativ er laget av sort pulverlakkert stål.

Det eksklusive skinnet er laget av 100% vegetabilsk anilinskinn. Få materialer eldes like vakkert som nettopp anilinskinn, ved å ta godt vare på det forlenger du stolens levetid med mange år. Det er ikke mye som skal til. Bruk skinnbalsam eller lærkrem 1-2 ganger i året, så skinnet smøres kontinuerlig, for å holde det mykt og smidig. Lyst ubehandlet skinn er mer følsomt for væsker, men på den andre side får de en naturlig patina med tiden, som mange ser på som sjarmerende og karakteristisk. Ettersom skinn er et naturlig materiale, forekommer det naturlige variasjoner.

Les om materialer og vedlikehold her

Stretch stol har god sittekomfort med en viss fleksibilitet i sete og rygg. Denne stolen har et utseende som er både vakkert og elegant. Få materialer eldres like vakkert som skinn. Ved å ta godt vare på den kan du forlenge levetiden med mange år. Det er ikke mye som skal til, bruk skinnconditioner eller skinnkrem 1-2 ganger i året, slik at skinnet holder seg mykt og behagelig. Lyst ubehandlet skinn er mer følsomt for væsker, men mange foretrekker å ha det ubehandlet så det får frem sin naturlige patina.

Egenskaper

 • Produktnummer
  139729
 • Lev. produktnummer
  OX15002-11
 • Varemerke
  OX Denmarq
 • Designer
  Dennis Marquart
 • Farge
  Beige
 • Materiale
  Stål, Anilinskinn
 • Materiale beskrivelse
  Spanskt behandlet skinn & Rustfritt stål
 • Rom
  Spiserom, Kjøkken, Stue
 • Bredde
  460 mm
 • Dybde
  450 mm
 • Høyde
  820 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (399)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt