Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Følg oss
product
variable_121254Trifolium Flaggermusstol, Stål/Cognachttps://royaldesign.no/trifolium-flaggermusstol-stalstativ-skinn?selectedPartNo=139559https://az666937.vo.msecnd.net/67/122ce586-c1fe-4311-9173-e61fbbf7a292OutOfStock9434NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/lenestolerOX DenmarqTrifolium lenestol fra OX Denmarq, designet av Dennis Marquart. Denne designklassikeren kalles også "flaggermusstolen" på grunn av sin spesielle design. Designet er enkelt og elegant med et stativ av stål og et sete av 100% garvet skinn med en tykkelse på minst 3 mm. Skinnet får en vakker patina gjennom årene, som gir stolen et enda vakrere utseende. Dette skjer naturlig etter påvirkning fra lys, tid og bruk. <br /><br />Ox Denmarq jobber hovedsakelig med skinn fra Spania, skinnoverflaten er ikke modifisert. Spanske husdyr tilbringer normalt det meste av livet utendørs, naturen etterlater spor som insektbitt og arr. Disse merkene forteller en historie om opprinnelsen og er et kjennetegn på et naturlig produkt. Hvert produkt blir derfor unikt, variasjoner i farge og overflate forekommer. Det må brukes møbelknotter under denne lenestolen.9434

En lys deal! 10-20% rabatt på belysning! >>

Trifolium Flaggermusstol, Stål/Cognac

En ekte designklassiker, også kalt "flaggermusstolen" på grunn av sin spesielle design. Designet er enkelt og elegant, med et stativ av stål og et sete av 100% garvet skinn med en tykkelse på minst 3 mm.
Mer info
9 434 kr
Forventet leveringstid: 8-10 uker Forventet leveringstid: 8-10 uker
Velg farge
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
OX Denmarq Lenestoler Lenestoler & SittepufferMøbler

OX Denmarq

Trifolium Flaggermusstol, Stål/Cognac

9 434 kr

Produktinformasjon

Trifolium lenestol fra OX Denmarq, designet av Dennis Marquart. Denne designklassikeren kalles også "flaggermusstolen" på grunn av sin spesielle design. Designet er enkelt og elegant med et stativ av stål og et sete av 100% garvet skinn med en tykkelse på minst 3 mm. Skinnet får en vakker patina gjennom årene, som gir stolen et enda vakrere utseende. Dette skjer naturlig etter påvirkning fra lys, tid og bruk.

Ox Denmarq jobber hovedsakelig med skinn fra Spania, skinnoverflaten er ikke modifisert. Spanske husdyr tilbringer normalt det meste av livet utendørs, naturen etterlater spor som insektbitt og arr. Disse merkene forteller en historie om opprinnelsen og er et kjennetegn på et naturlig produkt. Hvert produkt blir derfor unikt, variasjoner i farge og overflate forekommer. Det må brukes møbelknotter under denne lenestolen.

Om varemerket

Egenskaper

 • Produktnummer
  139559
 • Lev. produktnummer
  OX10101-13
 • Varemerke
  OX Denmarq
 • Serie
 • Designer
  Dennis Marquart
 • Farge
  Konjakk
 • Leveres montert
  Nei
 • Materiale
  Skinn, Rustfritt stål
 • Materiale beskrivelse
  Leather, Stainless Steel
 • Materiale trekk
  Lær
 • Bredde
  780 mm
 • Dybde
  690 mm
 • Høyde
  860 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (399)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt