Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Rom
Outlet
Følg oss
Facebook
product
9470Ostekniv GS-10, 14 cmhttps://royaldesign.no/ostekniv-gs-10-14-cmhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/70a608c6-1246-4fb4-80e8-49bf92c4fdaaOutOfStock1070NOK/kjokkenet/kjokkenet/kjokkenkniver-knivtilbehor/kjokkenet/kjokkenkniver-knivtilbehor/oppskjaeringskniver-trancherkniverGlobalOstekniv fra Global med et praktisk blad. Kniven er perforert for å kunne brukes til de aller fleste typer ost. Osteknivens blad er hullet, slik at smøreost ikke skal klebe seg fast når den skjæres. Det er lett å ta seg gjennom harde oster med den taggete eggen. Spissen på ostekniven er formet for å lett kunne løfte ostebitene. <br /><br />Kniven er produsert i Japan og består av CROMOVA 18 rustfritt stål, herdet og stanset, som er et veldig hardt og slitesterkt materiale med en utmerket skarphet som varer lenge. Skaftet er også laget av rustfritt stål, men har et hulrom som er fylt med sand for at kniven skal få rett balanse. <br /><br />Kniven bør ikke vaskes i oppvaskmaskin. Det anbefales å vaske den for hånd med varmt vann og vanlig oppvaskmiddel, for så å tørke den med et tørt kjøkkenhåndkle.1070

Ostekniv GS-10, 14 cm

Ostekniv fra Global med et praktisk blad som er perforert for å kunne brukes til de aller fleste typer ost.
Les mer
1 070 kr
Forventet leveringstid: 4-6 uker Forventet leveringstid: 4-6 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Ostekniv fra Global med et praktisk blad. Kniven er perforert for å kunne brukes til de aller fleste typer ost. Osteknivens blad er hullet, slik at smøreost ikke skal klebe seg fast når den skjæres. Det er lett å ta seg gjennom harde oster med den taggete eggen. Spissen på ostekniven er formet for å lett kunne løfte ostebitene.

Kniven er produsert i Japan og består av CROMOVA 18 rustfritt stål, herdet og stanset, som er et veldig hardt og slitesterkt materiale med en utmerket skarphet som varer lenge. Skaftet er også laget av rustfritt stål, men har et hulrom som er fylt med sand for at kniven skal få rett balanse.

Kniven bør ikke vaskes i oppvaskmaskin. Det anbefales å vaske den for hånd med varmt vann og vanlig oppvaskmiddel, for så å tørke den med et tørt kjøkkenhåndkle.

Egenskaper

 • Produktnummer
  9470
 • Lev. produktnummer
  GS10
 • Varemerke
  Global
 • Antall i forpakning
  1
 • Farge
  Rustfritt stål
 • Håndvask anbefales
  Ja
 • Materiale
  Rustfritt stål
 • Rom
  Kjøkken
 • Tåler oppvaskmaskin
  Nei
 • Lengde
  140 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

 • Hverdager 09-18

Varemerker

Vise alle (395)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt