Rey Stol, Cream White
6 162 kr
Anb. pris7 249 krRey stol fra Hay med moderne, tidløst design i bøk med avrundede kanter og kurvet ryggstøtte perfekt for lange middager rundt spisebordet.
Gratis frakt
På lager
- Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
- Lagervarer sendes innen 1-2 virkedager.
- 30 dagers angrerett
Beskrivning
Stol fra Hay med moderne, tidløst design i bøk med avrundede kanter og kurvet ryggstøtte perfekt for lange middager rundt spisebordet. Den har høykvalitative, holdbart materiale til hverdagsbruk. Stolen er laget av vannbasert, lakkert bøk.
Designet av Bruno Rey.
- Designet av Bruno Rey.
- Moderne, tidløst design.
- Høykvalitative materiale.
- Laget av tre, kryssfiner og finér.
- Avrundede kanter.
- Kurvet ryggstøtte.
- Stabelbare stoler.
- Finnes også som en barstol.
- Finnes i forskjellige farger.
- Fra serien Rey Collection.
- Bredde: 440 mm.
- Dybde: 490 mm.
- Høyde: 800 mm.
Vedlikeholdsinstruksjoner for stolen
- Rengjøres med en fuktig klut.
Designet av Bruno Rey.
Om stolen fra Hay
- Designet av Bruno Rey.
- Moderne, tidløst design.
- Høykvalitative materiale.
- Laget av tre, kryssfiner og finér.
- Avrundede kanter.
- Kurvet ryggstøtte.
- Stabelbare stoler.
- Finnes også som en barstol.
- Finnes i forskjellige farger.
- Fra serien Rey Collection.
- Bredde: 440 mm.
- Dybde: 490 mm.
- Høyde: 800 mm.
Vedlikeholdsinstruksjoner for stolen
- Rengjøres med en fuktig klut.
Produktinformasjon
- Produktnummer402097
- Lev. produktnummerAB793-E452-AA51-01UF
- Varemerke
- Serie
- DesignerBruno Rey
- FraktklasseLarge
- FargeKremhvit
- Laget iUngarn
- MaterialeBøkfinér
- Bredde44 cm
- Dybde49 cm
- Høyde80 cm
- Sittedybde44 cm
- Sittehøyde46.5 cm
- Vekt6300 g
- Warranty10 years
Om varemerket
Hay ble grunnlagt i 2002 og møbelsamlingen ble lansert ved Imm Köln 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å vende tilbake til den innovative storhetstiden det hadde på 1950- og 1960-tallet, men i en kontekst som passer til nåtiden. Det ble et konsept som raskt ble veldig populært over hele verden.


