Kundeservice

Velkommen til vår kundeservice! Her kan du selv finne svar på spørsmål om alt som har med RoyalDesign å gjøre. Du navigerer i kundeservice med hjelp av menyen til høyre. Uansett hva du lurer på så anbefaler vi deg å se igjennom de vanlige spørsmålene, der man som regel finner svaret man er ute efter.

Bedriftbestilling

Bestilling for bedrift
Vise spørsmålet

Firmagaver

Vil du overraske dine kunder, leverandører, aksjeeiere og ansatte med en spesiell gave med høy prestisje og kunstnerisk verdi? RoyalDesign.no har designgaver fra noen av verdens beste kvalitets varemerker. En gave eller utmerkelse fra et av disse merkene uttrykker den bestående verdien av et vel utført arbeid.

Kontakt vår salgsavdeling

Vårt sortiment omfatter flere tusen designprodukter, skulpturer og kunstglass skapelser. For å gjøre ditt valg enklere kan du benytte deg av vårt kontaktformular. Vår salgsavdeling hjelper deg da å gjøre det perfekte valget. Designprodukter og kunstgaver kommer garantert til å gjøre et elegant inntrykk. Ta kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon. Klikk her for å begjære mer informasjon.

Unike firmatjenester

RoyalDesign.no tilbyr også gravering og sandblåsing i krystall, gaveinnpakning og kort med tekst, og vi kan også sende hver enkelt gave direkte til mottakeren over hele verden. Vi tilbyr også mange unike firmatjenester som kan være viktige for akkurat ditt foretaks prosjekt. Mange av gjenstandene vi formidler kan anpasses for å skreddersys til dine behov hva gjelder størrelse og farger.

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot