Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Rom
Outlet
Følg oss
Facebook

Kundeservice

Velkommen til vår kundeservice! Her kan du selv finne svar på spørsmål om alt som har med RoyalDesign å gjøre. Du navigerer i kundeservice med hjelp av menyen til høyre. Uansett hva du lurer på så anbefaler vi deg å se igjennom de vanlige spørsmålene, der man som regel finner svaret man er ute efter.

Star
Vanlige spørsmål
Invoice
Betaling og faktura
Order
Leveranser
Returns
Retur & Kreditering
Star
Produkter og priser
Complaint
Reklamasjon
Order
Rabattkoder & Gavekort
Company Order
Bedriftbestilling
Envelope
Kontakt oss

Vil du heller ringe oss?

Åpningstider:

Hverdager 9-18

tlf: 21 96 61 05

Bedriftbestilling

Bestilling for bedrift
Vise spørsmålet

Firmagaver

Vil du overraske dine kunder, leverandører, aksjeeiere og ansatte med en spesiell gave med høy prestisje og kunstnerisk verdi? RoyalDesign.no har designgaver fra noen av verdens beste kvalitets varemerker. En gave eller utmerkelse fra et av disse merkene uttrykker den bestående verdien av et vel utført arbeid.

Kontakt vår salgsavdeling

Vårt sortiment omfatter flere tusen designprodukter, skulpturer og kunstglass skapelser. For å gjøre ditt valg enklere kan du benytte deg av vårt kontaktformular. Vår salgsavdeling hjelper deg da å gjøre det perfekte valget. Designprodukter og kunstgaver kommer garantert til å gjøre et elegant inntrykk. Ta kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon. Klikk her for å begjære mer informasjon.

Unike firmatjenester

RoyalDesign.no tilbyr også gravering og sandblåsing i krystall, gaveinnpakning og kort med tekst, og vi kan også sende hver enkelt gave direkte til mottakeren over hele verden. Vi tilbyr også mange unike firmatjenester som kan være viktige for akkurat ditt foretaks prosjekt. Mange av gjenstandene vi formidler kan anpasses for å skreddersys til dine behov hva gjelder størrelse og farger.

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

  • Hverdager 09-18

Varemerker

Vise alle (396)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt