Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*

Kundeservice

Velkommen til vår kundeservice! Her kan du selv finne svar på spørsmål om alt som har med RoyalDesign å gjøre. Du navigerer i kundeservice med hjelp av menyen til høyre. Uansett hva du lurer på så anbefaler vi deg å se igjennom de vanlige spørsmålene, der man som regel finner svaret man er ute efter.
Star
Vanlige spørsmål
Invoice
Betaling og faktura
Order
Leveranser
Returns
Retur & Kreditering
Star
Produkter og priser
Complaint
Reklamasjon
Order
Rabattkoder & Gavekort
Company Order
Bedriftbestilling
Envelope
Kontakt oss

Vil du heller ringe oss?

Åpningstider:

Hverdager 8-17

tlf: 21 96 61 05

Retur & Kreditering

RoyalDesigns systemendring – hvordan påvirkes returen min?
Vise spørsmålet

På grunn av en systemendring har vi nå lengre behandlingstid på returer. Vi takker for tålmodigheten og gjør vårt ytterste for at returen din blir håndtert så snart som mulig.

Hvilke regler gjelder for retur?
Vise spørsmålet

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet har du 30 dagers angrerett fra dagen du mottok bestillingen. Hvis bestillingen din leveres i flere omganger gjelder datoen for hvert produkt og leveranse. Vennligst les punkt 5 og 6 i våre kjøpsbetingelser for detaljerte vilkår, regler og priser for retur og krav. Les mer og meld inn din retur her.

Kan jeg avbestille min ordre?
Vise spørsmålet

Hvis du angrer din bestilling og vi ikke allerede har begynt å klargjøre ordren på vårt lager kan du slette bestillingen. Hvis vi har begynt å klargjøre ordren din for sending kan du returnere den til oss når den kommer frem til hentestedet eller hjem til deg. Vær oppmerksom på at du som kunde da vil være ansvarlig for returfrakten tilbake til oss.

Hvordan gjør jeg en retur?
Vise spørsmålet

Vi har en detaljert guide her som du kan følge for gjøre din retur.

Når får jeg pengene mine tilbake?
Vise spørsmålet

Når returen har kommet til vårt lager reserverer vi en behandlingstid på 20 virkedager for å inspisere produktets tilstand og registrere de returnerte produktene. Vi tilbakebetaler etter håndteringstiden, når returen din er registrert og godkjent av vårt lagerpersonell. Det tar deretter vanligvis 5-7 virkedager før du har pengene på kontoen din. En bekreftelse sendes via e-post, tilbakebetaling gjøres alltid til det samme debetkortet som ble brukt når du fullførte din bestilling. Hvis du har valgt å betale med faktura vil Collector kontakte deg per e-post for ytterligere informasjon om refusjonen.

Kan jeg returnere en vare som jeg har pakket ut?
Vise spørsmålet

Du har rett til å pakke opp og kontrollere utseende på produktene. En forutsetning for å godkjenne din retur er at varen kommer tilbake i eventuell originalemballasje og at den returneres i like god stand som når du mottok den, dvs. i vesentlig uforandret tilstand. Om produktet du har bestilt krever montering, må den være umontert for at din retur skal være godkjent.

Fest returetiketten over den gamle fraktetiketten. Hvis du mottok en vare der fraktetiketten var festet på den ytre emballasjen, så må du også benytte en ytre emballasje ved retur av produktet for at returen skal bli godkjent.

Hva om produktet ikke returneres i ny stand?
Vise spørsmålet

Vi forbeholder oss retten til å gjøre fradrag for verdireduksjon hvis varens tilstand har endret seg i en slik grad at det ikke lenger kan selges til en annen kunde uten å gjøre fradrag på salgsprisen. Trekket gjøres på det totale returbeløpet før det refunderes til deg. Les salgsbetingelsene våre for gjeldende avgifter.

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon