Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*

Kundeservice

I perioden 9.-13. mars oppgraderer vi bedriftssystemet vårt. Denne oppgraderingen kan føre til lengre behandlingstid på vårt lager og kundeservice. Vi takker for tålmodigheten og gjør vårt ytterste for at du som kunde legger så lite merke til dette som mulig. Velkommen til vår kundeservice! Her kan du selv finne svar på spørsmål om alt som har med RoyalDesign å gjøre. Du navigerer i kundeservice med hjelp av menyen til høyre. Uansett hva du lurer på så anbefaler vi deg å se igjennom de vanlige spørsmålene, der man som regel finner svaret man er ute efter.
Star
Vanlige spørsmål
Invoice
Betaling og faktura
Order
Leveranser
Returns
Retur & Kreditering
Star
Produkter og priser
Complaint
Reklamasjon
Order
Rabattkoder & Gavekort
Company Order
Bedriftbestilling
Envelope
Kontakt oss

Vil du heller ringe oss?

Åpningstider:

Hverdager 8-17

tlf: 21 96 61 05

Reklamasjon

Hvilke regler og vilkår gjelder for reklamasjon?
Vise spørsmålet

Vi følger forbrukerkjøpslovens reklamasjonsregler, noe som betyr at du har en to års reklamasjonsrett etter at du har mottatt varene. Dette forutsetter at alle vedlikeholdsinstruksjoner følges og at produktet er brukt med normal forsiktighet. Ved en reklamasjon anbefaler vi at du meld inn din retur her., som vil hjelpe deg videre i prosedyren. Vi ber da om bildebevis som tydelig viser varens feil/mangel samt ordrenummeret ditt.

Hvor lenge har jeg rett til å reklamere?
Vise spørsmålet

Ved en reklamasjon må feilen rapporteres så snart som mulig, eller så snart feilen har blitt oppdaget. Melding om feil med varer innen to (2) måneder anses alltid innen rimelig tid.

Hvordan reklamerer jeg et produkt?
Vise spørsmålet

Hvis du ikke er fornøyd med varen, eller hvis den har blitt skadet i frakt, ønsker vi at du sender inn bilder av feilen sammen med ordrenummeret ditt via kontaktskjemaet. Så snart vi har behandlet din reklamasjon kommer vi tilbake til deg med svar. Når en reklamasjon er godkjent sendes en forhåndsbetalt returslipp til deg av kundeservice. Når vi har mottatt den reklamerte varen blir feilen undersøkt på nytt, deretter sender vi en ny vare eller krediterer din ordre.

Pakken min er skadet i frakt - hva gjør jeg?
Vise spørsmålet

Hvis pakken og/eller innholdet er skadet når du mottar den, må du umiddelbart rapportere dette til sjåføren som fyller inn et skadeskjema til Bring, samt kontakte vår kundeservice. Ved fraktskader trenger vi bilder av skaden/skadene, samt indre og ytre emballasje. Send inn bilder sammen med ordrenummeret ditt, så sender vi et nytt produkt eller krediterer din ordre.

Koster det noe å reklamere på en vare?
Vise spørsmålet

Ettersom vi er en forhandler følger vi produsentens anbefalinger. Noen produsenter tilbyr utvidede garantier, der det er aktuelt vil du finne mer informasjon i produktbeskrivelsen. Du har selvfølgelig tre års rett til å reklamere etter forbrukerkjøpsloven. Om produktet du kjøpte ikke har noen garanti, se punkt 6 i salgsbetingelsene.

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon